maandag 23 juni 2014

Trainingsdag afgelast

Maandag 23 juni 2014

Vandaag vroeg op om op tijd te zijn voor de teamleader briefing, waar ik me maar voor heb opgeofferd. De safety en task commity voor de verschillende klassen worden gepresenteerd (gekozen hoeft er niet door de lage hoeveelheid aangemelde kandidaten). Voor de sport class zijn er helemaal geen vrijwilligers die zich hebben aangemeld, dus de meet director zal zelf een aantal ervaren personen aanwijzen. Verder veel vragen over de regels, gap parameters en wat al niet meer.

Iets na tienen is dan de briefing voor alle piloten. De weerman komt zoals verwacht met een negatief advies voor vandaag vanwege een naderende depressie met veel regen. Martijn, Erik en ik besteden de rest van de ochtend met het bestuderen van de geografische kaart van de regio en het uitzoeken van de beste routes voor oversteken van het meer en goede routes tussen de te verwachtte keerpunten.

De rest van de dag blijkt het achteraf nog prima weer te zijn, alhoewel erg winderig. Pas tegen 18:00 beginnen er donkere wolken te ontstaan en begint het te donderen

Morgen op het programma: de eerste echte wedstrijddag.
Live tracking voor de verschillende klasses hier

1 opmerking: